×

Registre

Dades del perfil

Dades d'accés

o identifiqui's

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

AVG AntiVirus Business Edition

AVG AntiVirus Business Edition
Des de: 42,34 €

* Camps requerits

Des de: 42,34 €
Descripció

Detalls

AVG AntiVirus Business Edition

Protegeixi la seva empresa avui mateix contra els hackers, el malware i el spam.

Poderosa protecció per a la seva empresa.

Antivirus de Xarxa
Antivirus de Xarxa
Detecció avançada
Detecció avançada
Protecció en línia
Protecció en línia
Firewall
Firewall
Analitzador intel·ligent
Analitzador intel·ligent
Protección de privacitat
Protección de privacitat
Seguretat de servidor d’arxius
Seguretat de servidor d’arxius
Administració remota
Administració remota

 

Funcions clau:

Antivirus de xarxa

Ajuda a protegir la xarxa de la seva empresa de la propagació de virus, cucs o troians.

–        AntiMalware (Protecció resident AVG): Funciona en segon pla i brinda protecció contínua a l’analitzar arxius de sistema i ajuda a detectar, eliminar i prevenir la propagació de virus, cucs i troians.

–        AVG Anti-Spyware: Ajuda a protegir la seva identitat del spyware i el adaware que rastregen la seva informació personal. També protegeix les contrasenyes i els números de targetes de crèdit.

–        AVG Anti-Rootkit: Ajuda a detectar i eliminar software de rootkits perillosos que amaguen un altre software maliciós que busca prendre el control del seu equip.

Detecció avançada

–        Detecció d’irrupcions en temps real: Tecnologia de detecció d’irrupcions basada en el núvol per a ajudar a identificar fins i tot les variants de malware més recents i les irrupcions en temps real.

–        Detecció d’IA: Intel·ligència artificial avançada en el seu propi PC, dissenyada per a identificar proactivament les mostres de malware que encara no han estat catalogades per el nostre equip de AVG ThreatLabs. La Detecció de IA s’entrena constantment a través de les dades de telemetria dels usuaris.

Protecció en línia

Permet que els empleats treballin i naveguin amb tranquil·litat.

–        AVG LinkScanner® Surf-Shield: Verifica activament les pàgines web en les que fa clic i l’alerta si detecta quelcom sospitós.

–        AVG Online Shield™: Detecció basada en el núvol per a protegir-lo de les descàrregues perilloses més ràpid que mai.

Firewall

La seva primera línia de defensa

–        AVG Business Firewall: Ajuda a bloquejar als hackers que intenten accedir a les dades emmagatzemades en els ses dispositius i en la seva xarxa. També ajuda a evitar que el malware envaeixi el seu PC d’escriptori o equips portàtils i funciona en xarxes per cable o inalàmbriques.

Analitzador intel·ligent

Analitza més ràpid i treballa de forma més intel·ligent amb el nou Motor d’anàlisis d’AVG

–        Motor d’anàlisis d’AVG: Els nostres algoritmes avançats fins la data acurten els temps d’anàlisis per ajudar-lo a treballar de manera més eficient i efectiva.

–        Analitzador intel·ligent d’AVG: L’Analitzador intel·Ligent només analitza els seus dispositius quan vostè no els està utilitzant, per a no interrompre’l, i així el permet estalviar temps i concentrar-se en el seu negoci. L’Analitzador intel·ligent ignora els fitxers ja analitzats i sap que són segurs per a reduir al mínim els temps d’anàlisis.

–        Mode silenciós d’AVG: Aquesta configuració especial brinda als empleats i administradors de TI un nivell addicional de control, al permetre que es desactivin les notificacions innecessàries.

Protecció de privacitat

Ajuda a protegir la privacitat de la seva empresa i els empleats.

–        File Shredder:L’eliminació habitual no sempre és suficient per a destruir les seves dades de forma confiable. File Shredder elimina les dades de forma segura per ajudar a evitar una recuperació imprevista.

–        Caixa Forta de Dades: Encripta i emmagatzema els seus documents o altres arxius valuosos en un disc virtual protegit per contrasenya en el seu PC. Utilitzi Windows Explorer per a moure els arxius a la Caixa Forta de Dades i obrir-los com des de qualsevol altre disc.

–        AVG WiFi Guard: L’ajuda a evitar els punts d’accès WiFi falsos que utilitzen els hackers, alertant-lo quan el seu PC intenta accedir a la seva xarxa WiFi pública o privada desconeguda.

Seguretat de Servidor d’Arxius

Ajuda a mantenir el servidor d’arxius de Windows a resguard dels hackers, el malware i els virus.

–        Protecció per a servidors d’arxius AVG: Mantè la seva integritat com a soci empresarial confiable i l’ajuda a garantir la privacitat de les dades sels seus clients i una major seguretat de les transaccions en línia.

–        Autodefensa d’AVG: Detecció basada en el núvol per a protegir-lo de les descàrregues perilloses més ràpid que mai.

Remote Management

Control més ràpid i efectiu des d’un únic lloc.

–        AVG Remote Management: L’administració remota permet al seu administrador instal·lar, actualitzar i configurar AVG de forma remota en els seus dispositius de PC, i en tota la xarxa d’equips, des d’un únic lloc. AVG també s’actualitza automàticament per a garantir que el seu negoci sempre està protegit contra les amenaces més recents.

Opinions
Aquest lloc utilitza cookies. En continuar navegant en aquest lloc, vostè accepta l'ús de cookies. Trobi més informació aquí.
x