×

Registre

Dades del perfil

Dades d'accés

o identifiqui's

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

AVG Internet Security Business Edition

AVG Internet Security Business Edition
Des de: 58,07 €

* Camps requerits

Des de: 58,07 €
Descripció

Detalls

AVG Internet Security Business Edition

Protecció exhaustiva contra amenaces en línia per als equips, la xarxa i el correu electrònic de la seva empresa.

Protecció completa per a la seva empresa i els servidors d’arxius.

Antivirus de Xarxa
Antivirus de Xarxa
Detecció avançada
Detecció avançada
Seguretat de Servidor de Correus Electrònics
Seguretat de Servidor de Correus Electrònics
Protecció en línia
Protecció en línia
Firewall
Firewall
Analitzador intel·ligent
Analitzador intel·ligent
Protecció de privacitat
Protecció de privacitat
Seguretat de Servidor d’Arxius
Seguretat de Servidor d’Arxius
Administració Remota
Administració Remota

Funcions clau:

Antivirus de xarxa

Ajuda a protegir la xarxa de la sevsa empresa de la propagació de virus, cucs o troians.

–        AntiMalware (Protecció resident AVG): Funciona en segon pla i brinda protecció contínua a l’analitzar arxius de sistema i ajuda a detectar, eliminar i prevenir la propagació de virus, cucs i troians.

–        AVG Anti-Spyware: Ajuda a protegir la seva identitat del spyware i l’adware que rastregen la seva informació personal. També protegeix les contrasenyes i els números de targetes de crèdit.

–        AVG Anti-Rootkit: Ajuda a detectar i eliminar software de rootkits perillosos que amaguen altre software maliciós que busca prendre el control del seu equip.

Detecció avançada

–        Detecció d’irrupcions en temps real: Tecnologia de detecció d’irrupcions basada en el núvol per a ajudar a identificar fins i tot les variants de malware més recents i les irrupcions en temps real.

–        Detecció d’IA: Intel·ligència artificial avançada en el seu propi PC, dissenyada per identificar proactivament les mostres de malware que encara no han estat catalogats per al nostre equip d’AVG ThreatLabs. La Detecció d’IA s’entrena constantment a través de les dades de telemetria dels usuaris.

Seguretat de Servidor de Correus Electrònics.

Envií i rebi missatges amb tranquil·litat.

–        AVG Email Server: L’ajuda a mantenir el seu servidor de correu electrònic de Windows sense escombraries i segur davant del malware i els virus, reduint així el temps d’innactivitat i les distraccions de vostè i el seu equip.

–        AVG Anti-Spam: Ajuda a evitar que els spammers i estafadors arribin a vostè i a les seves dades personals o empresarials, a l’analitzar i verificar els correus electrònics en busca de codis sospitosos.

–        Analitzador de correus electrònics AVG: Ajuda a detectar els arxius adjunts infectats del correu entrant abans que puguin malmetre o alentir el seu PC. També funciona com a complement per a les aplicacions de correu electronic, com Microsoft Outlook, o com un analitzador per als comptes de correu electrònic POP3, SMTP e IMAP.

Protecció en Línia

Permet que els empleats treballin i neguin amb tranquil·litat.

–        AVG LinkScanner® Surf-Shield: Verifica activament les pàgines web en les que fa clic i l’aerta si detecta quelcom sospitós.

–        AVG Online Shield™: Detecció basada en el núvol per a protegí-lo de les descàrregues perilloses més ràpid que mai.

Firewall

La seva primera línia de defensa.

–        AVG Business Firewall: Ajuda a bloquejar als hackers que intenten accedir a les dades emmagatzemades en els seus dispositius i en la seva xarxa. També ajuda a evitar que el malware invaeixi el seu PC d’escriptori o equips portàtils i funciona en xarxes per cable o sense cable.

Analitzador intel·ligent

Analitzi més ràpid i treballi de forma més intel·ligent de forma amb el NOU Motor d’anàlisis.

–        Motor d’anàlisis d’AVG: Els nostres algoritmes més avançats fins a la data acurten els temps d’anàlisis per ajudar-lo a treballar de manera més eficaç i efectiva.

–        Analitzador intel·ligent d’AVG: L’Analitzador intel·ligent només analitzar els seus dispositius quan vostè no els està utilitzant, per a no interrompre’l, i així li permet estalviar temps i concentrar-se en el seu negoci. L’Analitzador intel·ligent ignora els arxius que ja ha analitzat i sap que són segurs per a reduir al mínim els temps d’anàlisis.

–        Mode silenciós d’AVG: Aquesta configuració especial brinda als empleats i administradors de TI un nivell addicional de control, al permetre que es desactivin les notificacions innecessàries.

Protecció de privacitat

Ajuda a protegir la privacitat de la seva empresa i empleats.

–        File Shredder: L’eliminació habitual no sempre és suficient per a destruir les dades de forma confiable. File Shredder elimina les dades de forma segura per ajudar a evitar una recuperació imprevista.

–        Caixa Forta de Dades: Encripta i emmagatzema els seus documents o altres arxius valuosos en un disc virtual protegit per contrasenya en el seu PC. Utilitzi Windows Explorer per a moure els arxius a la Caixa forta de dades i obrir-los com des de qualsevol altre disc.

–        AVG WiFi Guard: L’ajuda a evitar els punts d’accés WiFi falsos que utilitzin els hackers, alertant-lo quan el PC intenta accedir a una xarxa WiFi pública o privada desconeguda.

Seguretat de Servidor d’Arxius

Ajuda a mantenir el servidor d’arxius de Windows a resguard dels hackers, el malware i els virus.

–        AVG File Server: Manté la seva integritat com a soci empresarial confiable i l’ajuda a garantir la privacitat de les dades dels seus clients i una major seguretat de les transaccions en línia.

–        Autoprotecció d’AVG: Detecció basada en el núvol per a protegir-lo de les descàrregues perilloses més ràpid que mai.

Remote Management

Control més ràpid i efectiu des d’un únic lloc.

–        AVG Remote Management: L’administració remota permet al seu administrador instal·lar, actualitzar i configurar AVG de forma remota en els seus dispositius PC, i en tota la xarxa, d’equips des d’un únic lloc. AVG també s’actualitza automàticament per a garantir quela seva empresa estigui sempre protegida contra les amenaces més recents.

Opinions
Aquest lloc utilitza cookies. En continuar navegant en aquest lloc, vostè accepta l'ús de cookies. Trobi més informació aquí.
x