×

Registre

Dades del perfil

Dades d'accés

o identifiqui's

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

AVG Internet Security - Il·limitat

AVG Internet Security - Il·limitat
Des de: 59,99 €

* Camps requerits

Des de: 59,99 €
Descripció

Detalls

AVG Internet Security – Il·limitat

AVG Internet Security – Il·llimitat, la nostra millor protecció completa per a dispositius il·limitats.

Antivirus avançat que no disminuirà la velocitat: la protecció sempre activa consumeix pocs recursos durant la instal·lació i ajuda a mantenir el PC lliure de virus, spyware, ransomware, rootkits, troians i altre malware perillós.
I la millor part és que inclou intel·ligència artificial avançada i anàlisis en temps real per a detectar activitat sospitosa i ajudar a evitar que fins i tot les amenaces més recents l’assoleixin.

Protecció antivirus
Protecció antivirus
Protecció de Vincles
Protecció de Vincles
Sense alentir-se
Sense alentir-se
Firewall millorat
Firewall millorat
Protecció remota
Protecció remota

Funcions clau:

Seguretat avançada

Vostè es mereix la millor protecció:

-          Antivirus avançat: Analitza completament cada racó del PC (i tota unitat que tingui connectada) en temps real en busca de virus, spyware, cucs, troians, rootkits i altres formes de malware. Fins i tot pot programar Internet Security per a executar anàlisis complets del PC quan estigui absent.

-          Detecció de IA: Utilitza intel·ligència artificial en el PC per a identificar proactivament mostres de malware que encara no han estat catalogats per el nostre equip de AVG ThreatLabs.

-          Anti-Ransomware: Ajuda a impedir que els hackers xifrin les fotos i els arxius privats i després el facin pagar per a desbloquejar-los.

-          Analitzador de correu electrònic i Anti-Spam: Bloqueja adjunts i spam perillosos per a protegir el PC, ajuda a mantenir la safata d’entrada neta i redueix les possibilitats de ser víctima d’estafes en línia.

-          Firewall millorat: Impedeix que els hackers accedeixin a les dades privades enmagatzemadades en el PC. Funciona en xarxes per cable i sense cable.

-          LinkScanner: L'ajuda a evitar els llocs web perillosos a l’analitzar els vincles visitats en busca d’amenaces i l'adverteix si hi ha quelcom sospitós. Això funciona per a cada vincle d’internet, inclosos els de Facebook ® y Twitter®.

-          Online Shield: Analitza els arxius descarregats abans de que arribin al PC per a protegir-lo millor del malware ocult.

-          Analizador PUA: Analitza aplicacions potencialment no desitjades (PUA) que pot haver descarregat sense saber-ho (per exemple, adware i altres aplicacions malicioses integrades al software descarregat).

-          Detecció d'irrupcions en temps real: Tecnologia basada en el núvol que utilitza intel·ligència col·lectiva per a identificar fins i tot les variants de malware més recents i les irrupcions en temps real. Converteix tota amenaça nova detectada per a un usuari d’AVG en protecció per a tota la comunitat d'AVG.

-          Analitzador de software: Com un gos guarda alerta, aquesta característica funciona en temps real per a rastrejar el comportament sospitós de qualsevol software que s’està executant en el PC i l’adverteix si quelcom està malament. Això ofereix protecció contra les últimes amenaces, els programes maliciosos i fins i tot els gravadors de seqüències e tecles que, de manera secreta, registren les contrasenyes i les dades de comptes bancàries ingressades.

-          WiFi Guard: L’ajuda a evitar zones actives malicioses utilitzades per els hackers a l’advertir-lo quan es connecta a una xarxa WiFi desconeguda.

Privacitat

La privacitat és el seu dret:

-          Caixa Forta de Dades: Hi ha quelcom que vol que ningú mes ho vegi? Utilitzi la Caixa Forta e Dades per a xifrar i ocultar documents, imatges i qualsevol altre arxiu valuós en un disc dur virtual protegit per contrasenya en el PC.

-          Destructor d’arxius: Sabia que els arxius eliminats de la papereria de reciclatge encara es poden recuperar? File Shredder elimina les dades de forma segura per a ajudar a evitar la recuperació imprevista o no autoritzada.

 

Sense alentir-se

El nostre antivirus està dissenyat per aconseguir més velocitat

-          Mode de joc: Posposa els anàlisis i les actualitzacions mentre juga per a evitar els molestos errors i demores en el joc.

-          Analitzador intel·ligent: Ajuda a evitar interrupcions i alentiments innecessàries a l’executar els anàlisis programats només quan no està utilitzant el P. Tant aviat com comença a escriure o a moure el mouse, l’Analitzador Intel·ligent es posa en mode de prioritat baixa per ajudar a mantenir tot el demés funcionant sense problemes.

-          Anàlisis turbo: Redueix considerablement els temps d’anàlisis a l’ometre de manera intel·ligent els arxius que ja saps que són segurs (per exemple, arxius que no s’han modificat des de l’últim anàlisis).

Protecció remota

Administri els seus dispositius des de qualsevol lloc:

-          Taulell tot en un: Administri d’una manera remota les aplicacions d’AVG en els seus altres PC, equips mòbils i tablets. El nostre taulell integrat li permet controlar la seguretat i el rendiment de tots els dispositius Windows, Mac i Android habilitats amb AVG des de qualsevol lloc del món.

-          Anàlisis i notificacions remotes: Analitzi de manera remota el PC en busca de virus des d’altres PC Windows i telèfons o tablets Android habilitats amb AVG. L’alertarem si es troba alguna amenaça en els dispositius.

-          Comparteixi la protecció: Estengui a tota la família les característiques de seguretat a internet pagades. Simplement, inviti’ls a la seva xarxa d’AVG i obtindran les mateixes característiques que vostè. I la millor part es que pot fer això per a dispositius personals IL·LIMITATS, sense costos addicionals.

Opinions
Aquest lloc utilitza cookies. En continuar navegant en aquest lloc, vostè accepta l'ús de cookies. Trobi més informació aquí.
x